THE DAY AFTER

May 1st, 2014

Uten navn-1 kopiCouple of late-nighters for my part lately, but I do have some tips and tricks to look like I haven’t been pulling of a Miley Cyres.

              ___________________________

Et par sene kvelder på meg i det siste og derfor er det vikitg å ha et par tips og triks for hvordan se fresh ut dagen derrpå.

1. Exuviance Eye Pads- those are such a saviour, even my boyfriend noticed that I looked so awake and fresh after using them. They are also a travel essential,as I always have them in my bag whenever I go- you never know what the day will bring.

2. Quickpads by Vaselin Intenisve Care, good-bye cotton balls, nail polish remover and my personal nemesis- the remover-in-a-jar (I always end up making more mess with that one, and if you use dark nail polish the remover gets soaked with color and well…), but these pads are ingenious. And I love that they contain oils to nourish both nails and  cuticles.

3. Micro Cell 2000 my latest discovery in the world of nail care- their strengthening formula is unmatched I can guarantee it!Away with party polish and in with the well-cared nails and hands.
________________________

1. Exuviance Eyepads- 15 min på og vips, så ser man ut som om man har sovet i 8h. Jeg har dem med overalt siden man vet aldri hva dagen bringer – det er vikitg å se våken ut.

2. Quickpads fra Vaselin Intensive Care- ok, for dem som ikke liker den tradisjonelle måten å fjerne negellakk på og/eller slik som meg klarer ikke den svamp-i-en boks løsningen (hallo grisete og misfargede fingrer…) så er Quickpads et virkelig bra produkt dere kan ønske velkommen på baderomshyllen.Den innehdoler også eteriske oljer (lukterr  litt deilig appelsin nemlig) som tar være og pleier  negler og neglebånd. Must-have

3. Jeg snublet tilfeldigvis over MicroCell 2000 mens jeg desperat lette etter noe som kan styrke neglene mine. De var litt dyrere ennn jeg kanskje ville betale for et merke jeg har aldri hørt om, men etter litt søking på nettet så bestemte jeg å investere i 2 produkter- en styrkende basecoat og topcot- og jeg må innrømme at dette var godt investerte kroner. Så langt den beste styrkende ‘kuren’ jeg har vært bort i. Så,av med fest-neglelakken siden ingenting ser mer fresht ut en velpleide negler og hender.

SHARE ON:


RELATED POSTS

COMMENTS