BACK ON TRACK

August 29th, 2014

detailsstockholmOK, peeps,as some of you who have been following me on Insta know(@portablepackage) I have been away for 2 days attending Stockholm fashion week- which was btw amazing, but more on that later. Just a little snap of my go-to heels and bag anytime I am clueless on what to sport on a party.Can’t blame  me, huh?
_____________________________

HEI- alle sammen. Da er jeg tilbake etter et par dager i Stockholm for deres moteuke.Sykt gøy og vanvittig inspirerende, bortsett fra den delen at det er så hektisk at man holder på å besvimme på slutten av dagen.Uansett, her er liten snapp av det jeg hadde på meg den kvelden jeg kom til Stockholm. Det virker som om Altuzarra skoene og denne Céline vesken er min go-to combo, men hvem kan klandre meg?

Happy Weekend

XX
I

SHARE ON:


RELATED POSTS

COMMENTS