BEST BOOKS

November 9th, 2014

book

 

I can’t believe I am saying this, but Christmas is approaching (and this from a person that is nagging about Christmas soda in October) and it’s time to start thinking about our wishlist and cravings.
Here are some stocking fillers and small packages that are easy to get hold of and EVERY gal should have- more coffee table books.I for my part am at the point that I have so many books that I just use them as an extra table, but I am always lusting  for more.
________________________

Julen nærmere seg – og jupp jeg kan ikke tro at jeg sier dette, MEN det ER på tide å starte å tenke over hva man ønsker seg eller vil gi til andre. Her er et par små tips – ingenting for dyrt som enhver vennine eller kjæreste kommer til å glede seg over- nemlig kaffebord bøker. Nedenfor finner dere mine favoritter, som jeg vet jeg ville mer enn gjerne hatt selv.

SHARE ON:


RELATED POSTS

COMMENTS